Canapés de espárragos
Posted 02/01/2010
on:- In: aperitivos | canapés
- 14 Comments
CANAPÉS DE ESPÁRRAGOS
Un aperitivo para servir en las fiestas que aún quedan. Se hacen en un momentito y son un bocado riquísimo!
Ingredientes:
- espárragos trigueros, frescos o en conserva (sólo las puntas)
- pimiento del piquillo
- jamón de buena calidad
- galletitas saladas sin gluten (yo he utilizado Crackers BiAglut)
Nota para no celiacos: utilizar galletitas redondas o tostaditas cuadradas.
Elaboración:
- Si los espárragos son frescos: lávelos y en un recipiente con agua ligeramente salada, hiérvalos hasta que estén en su punto. Déjelos enfríar y corte la punta. (Lo mejor y para ir rápido es utilizar espárragos en conserva).
- Coloque sobre la galletita un trocito de pimiento, envuelva el jamón alrededor de la punta del espárrago, y colóquelo sobre el pimiento.
Bon profit!
Fuente receta: PINTXOS Y TAPAS – Editorial Susaeta
Crackers BiAglut: Estas son las galletitas que he utilizado. Son muy buenas y tienen la consistencia adecuada para ponerles cosas encima. Son sin gluten, sin leche, huevos ni soja.
****************************************************************************************************************************************
CANAPÈS D’ESPÀRRECS
Un aperitiu per servir a les festes que encara queden. Es fan en un momentet i són un mosset boníssim!
Ingredients:
- espàrrecs de marge, frescos o en conserva (només les puntes)
- pebrot del piquillo
- pernil de bona qualitat
- galetes salades sense gluten (jo he utilitzat Crackers BiAglut)
Nota per a no celíacs: utilitzar galetes rodones o torradetes quadrades.
Elaboració:
- Si els espàrrecs són frescos: renti’ls i en un casso amb aigua lleugerament salada, bullir-los fins que estiguin al punt. Deixeu-los refredar i tallar la punta. (El millor i per anar ràpid és utilitzar espàrrecs en conserva).
- Col.locar a sobre la galeta un trosset de pebrot, emboliqui el pernil al voltant de la punta de l’espàrrec, i posi a sobre del pebrot.
Bon profit!PINTXOS Y TAPAS – Editorial Susaeta
Font recepta:
Crackers BiAglut: Aquestes són les galetes que he utilitzat. Són molt bones i tenen la consistència adequada per posar-los coses sobre. Són gluten, sense llet, ous ni soja.
14 respuestas hasta "Canapés de espárragos"

¡qué originales!… Sigo sin encontrar Bi-aglut así que tendré que ponermelo como propósito para 2010.
Un besote y Feliz año!!!!


Bon Any Nou!
Segur que si poses als Reis Mags algun d’aquests canapès et deixarant un fotimer de regals a les sabates. És una recepta extraordinària.
Besets princesa!


Esto si que son unos aperitivos fáciles y bien ricos. Saludos


Hola, Bajoqueta!
Ja he vist els canvis que has fet. Això sí que és renovar-se del tot!
Que et vagi molt bé en aquesta nova etapa que has iniciat , i ja he copiat l’enllaç, més que res per «tenir-te controlada».
Que tinguis molt Bon Any i que et portin moltes coses els Reis (és clar que amb aquests aperitius, ja te’ls has posat a la butxaca!)
Una abraçada


Hola Glutoniana, espero que hayas pasado unas buenas fiestas, estos canapes son muy originales y seguro que estan muy buenos, y ademas son facilitos de hacer, un saludo.
JUAN


Totlment d’acord, són uns aperitius deliciosos, la combinació d’espàrrecs i pernil és boníssima.
Bon any nou!


Bon any cosa guapa!!!! M’ha encantat el canapé, i les magdalenes de formatge mira que son bones, i m’he enamorat del llibre de Maizena, vull veure totes les receptes eh?. Dos mil deu petons i alguna abraçada pel mig per a tots dos, bons reis guapos!!!!


esta para chuparse los dedos jejej

02/01/2010 a 4:47 pm
No n’ he vist d’ aquestes galetes…, Aquests canapés queden molt vistosos, i segur que són molt bons.
Bon any!!